Vores Oste

  Øselund Gedeosteri producerer økologiske, håndlavede gedeoste af mælk fra egne geder - ingen tilsætningsstoffer !

  Øselund Stjerne

  Øselund Stjerne er en dansk degeost i særklasse med en delikat, fyldig og meget karakteristisk smag. Det er er "Sardo-type" lavet af gedemælk med et tørt, fast indre med små saltkrystaller, hvilket er en tegn på ostens lange modningstid. Osten er en flot, rund ost med fin råhvid fareve og er spændende og dekorativ at servere ved ostebordet til et godt glas vin eller bruges som Parmesanost, perfekt i pastaretter og saucer, pesto, risotto, suppe, steg, som tilbehør til salat.

   

  Øselund Guld

  Øselund Guld er en overdådig, dansk gedeost med en god, fyldig og karakteristisk smag. Osten er en fast skæreost med blød konsistens, en mild - men alligevel smagfuld familieost, som er særdeles anvendelig. Osten er en flot, rund ost, som er fremstillet afgedemælk og derved får sin flotte råhvide farve. Perfekt til ostebordet, smager fantastisk til vin og er perfekt som tilbehør til brød, kiks og salat.

  Guld ved Nordisk Ostefestival 2015 !

   

  Øselund Drøm

  Øselund Drøm er en fantastisk, "Tilsitter"-inspireret ost med et fast, men blød indre og med små uregelmæssige huller. Osten er flot, rund og med råhvid farve, og passer med sin gode smag perfekt til morgenbordet, hvor den kan spises til et godt stykke nybagt brød. Den kan desuden bruges i pastaretter og saucer, pesto, på brødet, i salater, som små hapser. Bronze ved Nordisk Ostefestival 2015 !

   

  Øselund Pfeta

  Øselund Pfeta er en udsøgt delikatesse, da det er en fast, men blød ost, som ligger i saltlage. Osten har en raffineret smag, som passer perfekt til indbagte retter, farsretter, gratinering, tærtefyld, stegt på panden, i dip eller dressinger og naturligvis i salater.

  Guld ved Nordisk Ostefestival 2014 !

   

  Øselund Pfeta Pikant

  Øselund Pfeta Pikant er en ekstravagant fast, men blød ost, som ligger i saltlage og er tilsat pikantkrydderi, som giver osten en helt ny og spændende smag. Passer perfekt til salater, som får et ekstra pift, men kan med fordel ogaå bruges i indbagte retter, farsretter, gratinereing, tærtefyldt, i dip og dressinger.

  Sølv ved Nordisk Ostefestival 2015 !

   

  Hvid Øselund

  Hvid Øselund er absolut fantastisk - en "brie" modnet med hvidskimmel. Konsistensen er blød og cremet med en dejlig, mild smag. Efterhånden som osten modnes, bliver konsistensen blødere og smagen mere intens. Osten har mange anvendelsesmuligheder, men prøv den i sandwich, i salater, på ostebordet - eller varmet i ovn til nybagt brød.

   

  Rød Øselund

  Rød Øselund er en meget æstetisk ost - en brie modnet med rødkit-kultur. Osten er blød og cremet, men har en dejlig, udviklet smag, som bliver mere intens efterhånden som soten modner. Osten passer perfekt på ostebordet, hvor den med sikkerhed vil imponere gæsterne. Osten har mange anvendelsesmuligheder på brød, i sandwich eller i salat.

  Sølv ved Nordisk Ostefestival 2015 !